Kevät on saapunut Toscanaan!

Minulle kevät on aina ollut suosikki vuodenaika, ja tänä vuonna ollaan vieläpä hiukan etuajassa. Helmi-, maaliskuun taitteessa oli muutaman viikon ajan poikkeuksellisen lämmintä ja aurinkoista, ja luonto heräsi talviunestaan. Nyt on hiukan viileämpää, mutta kevään voimaa se ei ole pysäyttänyt. Olen kyllä onnekas kun saan nauttia Toscanan kauneudesta, joka muuttuu vuodenaikojen vaihtuessa aina vaan upeammaksi. Tässä tämän kevään kuvasatoa!

Enpä olisi vielä muutama kuukausi sitten uskonut, että täällä joudutaan uudestaan palaamaan koviin rajoituksiin. Vielä vähemmän olisin uskonut, että Suomessa tilanne luisuu vielä pahemmaksi kuin viime vuonna tähän aikaan. Pakko on vaan nöyrästi noudattaa kaikkia rajoituksia, ja ohjeita, sekä toivoa että rokotuksista tulisi pelastus tähän kurjaan tilanteeseen. Muusikot ovat tietenkin lähellä sydäntäni, ja toivon sydämestäni, että pian saadaan taas järjestää konsertteja, tansseja, häitä etc. sekä Suomessa, että täällä Italiassa. Erityisen surullinen olen siitä, että Solistiyhtye Suomen come back kiertue kesälle 2021 on jouduttu peruuttamaan. Nyt vaan ei ole enää mahdollista tehdä asialle mitään, paitsi siirtää katse kesään 2022. Jos terveyttä riittää, niin tehdään se kesäkiertue turvallisissa oloissa vuoden päästä!

3 vastausta artikkeliin “Kevät on saapunut Toscanaan!”

 1. Julkaisin blogisi linkin myös FB:ssä

  Saat lisää kävijöitä sivuillesi. Nyt on
  BLOGIN TILASTOT

  * 4 267 hits

  t. Eero

  Tykkää

 2. Hei. Olisimme niin mielellämme tulleet teitä kuuntelemaan ja tapaamaan jos vain olisitte kiertäneet lähellä Porvoota. Porvoo on ollut aika hyvässä mallissa koronan suhteen mutta nyt parin viikon aikana mennyt huonompaan suuntaan. Pena on saanut jo molemmat rokotukset ja minä ensimmäisen. Kuitenkin pitää varoa ja käyttää maskia ja vältää suurempia kontakteja. En tiedä muistatko Kalevin (isot viikset), hänen kanssaan olemme vuosikymmeniä pitäneet yhteyttä, nyt kun meistä kolesta kukaan ei enää tanssi. Nyt pidetään puhelin yhteyttä. Tapaamisia on harvemmin. Terveiset täältä pienen pakkasen (-3.4c) kourista.

  Tykkää

 3. Koko sydämestäni toivon, että tästä maailmasta tulee ”corona free”. Hyvää kevättä sinne kauniiseen Toscanaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s