Uusi vuosi, ja uudet kujeet!

Vuosi on vaihtunut täällä Toscanassa sateisissa merkeissä, mutta onneksi aina välillä aurinko meitä hellii. Pimein aika väistyy pikku hiljaa, illat pitenevät ja kevään tuloa enteilevät kukat puhkeavat jo reilun kuukauden päästä. Ensimmäisinä pienet päivänkakkarat, ja sitten krookukset, narsissit, tulppaanit…. Maaliskuun alkuun mennessä aloittavat kukintansa mantelipuut, villiluumut, ja pian kaikki muut hedelmäpuut. Lehtipuut saavat lehtensä huhtikuussa. Onneksi Toscanassa vihreyttä riittää talvellakin, koska esim. sypressit, oliivipuut ja pinjat ovat ikivihreitä, ja niitä on paljon!

Suuri uutinen on, että Solistiyhtye Suomi tekee kesällä kiertueen Suomessa jos vaan Corona tilanne sen sallii. Ilta Sanomat kirjoitti viikko sitten asiasta ja voitte lukea sen alla olevasta linkistä. Heti kun tiedän asiasta enemmän, niin kerron lisää. Pitäkää peukkuja, että kaikki menee suunnitelmien mukaan, ja saadaan Corona häädettyä lopullisesti!!

Mahtavaa vuoden 2021 alkua kaikille!!!

Iltasanomien juttu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s